Over mij

Even over mij, mijn naam is Iris en ik studeerde archeologie. Op dit moment ben ik afgestudeerd als bachelor archeoloog en begin binnen kort met mijn master. Al een tijd loop ik rond met het idee om te gaan schrijven over archeologie.

Archeologie en ik

Op verjaardagen of bij gesprekken met nieuwe mensen komt natuurlijk het onderwerp van mijn studie ter spraken. Ik heb gemerkt dat veel mensen archeologie interessant vinden en ik krijg dus ook veel vragen, bijvoorbeeld wat is  archeologie. Maar ik krijg ook veel vragen naar mijn ideeën en ervaringen. Ook die wil ik graag delen.

Voor het afstuderen aan mijn bachelor archeologie schreef ik een scriptie over levensstijl en hoe je deze aan de hand van vondstmateriaal kon afleiden. Een groot deel van vooral de eerste artikelen zijn afgeleid van mijn scriptie.

Ik wil zo veel mogelijk artikelen, over zo veel mogelijk verschillende onderwerpen binnen de archeologie schrijven. Ondertussen werk ik met veel plezier al bijna een jaar aan deze blog. Ik heb al wel gemerkt dat met mijn werk en studie het voor mij onbegonnen werk is om een vast upload schema aan te houden. Om die reden ga ik geen beloftes doen over wanneer je een artikel kan verwachten.

Maar volg me ook op Twitter @ColineIris.  

Vragen?

Heb jij een vraag over archeologie, een suggestie of een verzoek voor een onderwerp. Laat het mij weten via het contactformulier of onder het betredende artikel.