Over mij

Even over mij, mijn naam is Iris en ik studeer archeologie. Ik ben bezig met het schrijven van mijn afstudeer scriptie voor mijn master archeologie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie voor mijn bachelor archeologie bedacht ik me dat ik mijn passie en kennis over archeologie graag zou willen delen. Op die manier ontstond het idee om deze blog te beginnen.

Archeologie en ik

Op verjaardagen of bij gesprekken met nieuwe mensen worden er natuurlijk vragen over mij en mijn studie gesteld. Ik heb gemerkt dat veel mensen archeologie interessant vinden en ik krijg dus ook veel vragen, bijvoorbeeld wat is  archeologie. Maar ik krijg ook veel vragen naar mijn ideeën en ervaringen. Ook die wil ik graag delen.

Voor het afstuderen aan mijn bachelor archeologie schreef ik een scriptie over levensstijl en hoe je deze aan de hand van vondstmateriaal kon afleiden. Een groot deel van vooral de eerste artikelen zijn afgeleid van mijn eerste scriptie.

Naast mijn studie werk ik zowel in de horeca als in de archeologie. Ik heb al wel gemerkt dat met mijn werk en studie het voor mij onbegonnen werk is om een vast upload schema aan te houden. Om die reden ga ik geen beloftes doen over wanneer je een artikel kan verwachten.

Maar volg me ook op Twitter @ColineIris.  

Vragen?

Heb jij een vraag over archeologie, een suggestie of een verzoek voor een onderwerp. Laat het mij weten via het contactformulier of onder het betredende artikel.