Blog

Op deze pagina vind je de snelkoppelingen naar de blogpagina’s van deze website. Om dit een beetje overzichtelijk te houden heb ik deze opgedeeld in een aantal losse pagina’s. Hier vind je de snelkoppelingen naar deze pagina’s.

Blog

Op deze pagina worden diverse artikelen gepubliceerd. Van leuke lijstjes en weetjes die niet echt onder een ander noemer vallen tot een inkijkje in mijn leven als student en archeoloog.

Mijn scriptie

Op deze pagina zijn alle blog artikelen te vinden over mijn scriptie. Ik heb voor mijn bachelor en mijn master archeologie een scriptie moeten schrijven. Het proces van het schrijven van een scriptie is voor iedereen anders. In de hier gepubliceerde artikelen neem ik jullie mee in het schrijfproces van mijn scriptie, het goeden en slechte.

Boek review

A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one

George R.R. Martin

Via de knop kom je op de pagina waar ik alle boek reviews die ik heb geschreven heb geplaatst. Er zijn veel boeken beschikbaar die over de archeologie gaan. In de reviews vertel ik kort waar het boek over gaat en wat ik er van vind. De reviews zijn dus mijn mening, en misschien vind jij wel iets heel anders. De boeken waar ik een review over schrijf heb ik allemaal zelf gekocht of geleend van de bibliotheek. Ik probeer bij ieder boek ook een link te vinden waar deze te koop is, mocht je interesse hebben. Heb je nu een boekentip voor mij laat het me dan weten via het contactformulier of onder één van de artikelen.

Archeologische uitjes

Op deze pagina staan alle artikelen over archeologische uitjes die ik heb geschreven. Ik ga expres het begrip archeologisch uitje niet vastleggen zodat ik zo misschien de grenzen een beetje kan oprekken naar historische uitjes 😀

Heb je nu een idee waar ik eens naar toe moet gaan, laat het me dan weten via het contactformulier, of onder één van de artikelen.