Boek review: Swoertje wroet in vroeger, de grafheuvel

Dit keer een ander soort boek die ik aan jullie wil presenteren. Wel een boek over archeologie maar een keer een kinderboek. Ik heb zelf geen kinderen maar wel neefjes en nichtjes (van mijn vriend zijn kant van de familie) die ik natuurlijk over archeologie wil leren, en je kan niet vroeg genoeg beginnen 😊 Dus toen er weer een verjaardag aan kwam zocht ik een leuk cadeautje als een tweede cadeau. Toen vond ik het boek Swoertje wroet in vroeger, de grafheuvel tegen.

Kinderboek

Nu heb ik al een aantal boekreviews geschreven over archeologieboek. Toch is deze review wel een beetje anders omdat het hier over een kinderboek gaat waarvan ik ook de schrijver ken. Hetlink kom je op de website van Swoertje.

Swoertje wroet in vroeger

In het

Mijn mening

Zou ik het boek aanbevelen? Om zelf te lezen, ummm misschien niet maar ik heb hem zelf als cadeau gegeven aan mijn neefje en nichtje dus in z’n situatie vind ik het een heel leuk boek. Ook is het een leuk boek om voor te lezen en herhaaldelijk voor te lezen. Je kan er namelijk voor kiezen alleen het verhaal voor te lezen of ook de aantekeningen van professor Pier erbij te vertellen. Ik denk dat dit boek ook een leuk kraamcadeau om aan iemand te geven die in de archeologie werkt of als je zelf als archeoloog werkt.

Disclaimer

Nog even een disclaimer ik heb dit boek zelf gekocht, en krijg geen geld van de auteur of uitgever voor deze review. In dit artikel heb ik wel een link naar het boek bij Bol.com geplaatst. Als je interesse hebt in dit boek kan je via de link naar de pagina van Bol.com. Als je besluit het boek te kopen via mijn link dan krijg ik een kleine commissie van Bol. Dit kost jou geen cent en helpt mij heel erg.

Geef een reactie