Gelukkig Nieuwjaar

Laat me allereerst jullie een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat 2019 jou jaar mag worden. Het jaar waarin je die leuke baan vindt of op je droom vakantie gaat. Ik wens jullie allemaal een jaar vol geluk, liefde en gezondheid.

Goede voornemens

Goede voornemens doe ik eigenlijk niet aan. Ik ben ervan overtuigt dat als je iets wilt veranderen je het moet doen, niet als een 1 januari traditie. Dat gezegd hebbende heb ik wel een goed voornemen voor dit nieuwejaar. Ik wil dit jaar proberen iedere woensdag een nieuw artikel te uploaden.

Afgelopen november en december had ik weinig tijd om aan artikelen te werken. Maar een nieuw jaar biedt nieuwe kansen. In november en december moest ik nog een kleine stage lopen om mijn studie te kunnen afronden. Over deze stage komt nog een artikel.

Komend jaar

Maar wat kan je van mij en deze blog verwachten komend jaar?

Ik blijf ook in 2019 artikelen schrijven over archeologie. Dit jaar wil ik ook weer een aantal boekreviews schrijven. Met de kerst heb ik twee boeken gekregen die ik nu aan het lezen ben.

Ook zullen er een paar geschiedenis artikelen verschijnen dit jaar. Het is namelijk 100 jaar geleden dat het algemeen kiesrecht van kracht werd in Nederland. Het algemeen kiesrecht staat beter bekend als het vrouwenkiesrecht.

Contact

Maar heb je nu een idee voor een onderwerp waar je een artikel over zou willen lezen, laat het me weten. Schrijf het in de reactie onder dit artikel of neem contact met me op via het contactformulier.

Geef een reactie