Ik ben er weer!

Ik heb al een lange tijd geen nieuwe blogs geplaatst. Het was niet dat ik geen zin had. Of geen ideeën meer had om over te schrijven. Ik had gewoon geen tijd. Ik kon de tijd niet vinden om te schrijven. Nu lijkt het erop dat ik weer iets van tijd kan vrijmaken. Vandaag wil ik jullie vertellen wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen tijd. Het belangrijkste is dat ik er weer ben!

Nieuwe studie

Het Academica gebouw rijksuniversiteit Groningen

Afgelopen september ben ik begonnen aan mijn master bij de universiteit van Groningen. Dit betekende voor mij vier uur reizen per dag en een heleboel huiswerk. Ik dacht/ ik hoopte het allemaal te kunnen combineren. Maar het schrijven van nieuwe artikelen werd hem gewoon niet.

Meer tijd?

Ik ben nog niet klaar met mijn master maar heb net de vakken afgerond en ben begonnen aan mijn stage. Dat betekend dat ik 8 uur per dag werk maar nauwelijks nog reistijd heb en al helemaal geen huiswerk meer.

Nu hoop ik dat ik weer wat tijd kan vrijmaken om te werken aan mijn blog. Ik zit vol ideeën over verschillende onderwerpen die ik wil oppakken. Beloftes ga ik niet maken want er is een kans dat ik me er niet aan kan houden.

Ik zou jullie graag willen beloven dat jullie vanaf nu iedere week een nieuw artikel kunnen verwachten. Maar dat zou een belofte zijn die ik mogelijk niet kan waarmaken. Wat ik jullie wel wil beloven is dat ik mijn best ga doen om iedere week een artikel te uploaden.

Nieuwe artikelen

Het afgelopen half jaar heb ik veel geleerd en veel nieuwe inzichten opgedaan. Ideeën voor nieuwe artikelen heb ik genoeg. Daar wil ik nu nog niet te veel van verklappen. Ik zal een tipje van de sluier oplichten. 😉

Ik heb voor mijn opleiding onderranden een les moeten voorbereiden. Voor deze les moest ik uitleggen wat een archeoloog doet en waarom archeologie belangrijk is. Afgelopen jaar had ik al twee artikels over deze onderwerpen geplaatst op deze blog. Voor deze lessen moest ik weer terug naar de basis en voor me zelf bedenken waarom archeologie belangrijk is en wat we nou eigenlijk precies doen. Waar ik hier mee naar toe ga kom je achter als je mijn blog blijft lezen.

Afgelopen tijd heb ik voor mijn studie veel moeten lezen. Van het moeten lezen wou ik ook steeds meer gaan lezen. Op dit moment lees ik het boek Sapiens van Yuval Noah Harari. Dit is een boek die ik zeker kan aanraden. Als ik het boek uit gelezen heb volgt er een review.

Als jij nu een vraag hebt over archeologie of iets dat er in de buurt komt kan je die hier onder stellen of neem contact op via het contact formulier.

Archeo life, gescheiden door een troffel

Disclaimer

Bol.com heeft mij niet betaald voor het plaatsen van de link op deze pagina. Als jij besluit om via mijn link iets te kopen via bo.com dan zal ik daar een kleine commissie voor krijgen.

Geef een reactie